ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

 
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
Σχολή Οδηγών Χαλκίδα - Διπλώματα Οδήγησης Χαλκίδα

Η σχολή οδηγών μας “Σταυρούλα Φρυγανιώτη” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, δραστηριοποιούμαστε εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης υποψήφιων οδηγών έχοντας ως κύριο στόχο τη σωστή, υπεύθυνη και οργανωμένη εκπαίδευση τους, τόσο στην θεωρητική όσο και στην πρακτική τους εκπαίδευση. 

Διαθέτοντας έμπειρους εκπαιδευτές, σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξοπλισμό, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πλήρη κατάρτιση των υποψήφιων οδηγών αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, λεωφορείων, φορτηγών και επαγγελματικών οχημάτων. 

Παράλληλα, στην σχολή οδηγών μας, αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση διαφόρων άλλων αυτοκινητιστικών υποθέσεων, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

 


 

 
 
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Κύρια μέριμνα μας είναι η συστηματική και αποτελεσματική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών μέσω των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων σε συνδυασμό με τους σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας.

Οι εκπαιδευτές μας είναι πάντα δίπλα σας προκειμένου να σας εκπαιδεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και να σας στηρίξουν καθ' όλη την διάρκεια των μαθημάτων οδήγησης και των εξετάσεων σε όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων οδήγησης.

Το ευχάριστο κλίμα και το όμορφο περιβάλλον, σε συνδυασμό με το ήθος και τις γνώσεις μας, κεντρίζει το ενδιαφέρον των πελατών μας, με αποτέλεσμα να μας εμπιστεύονται και εμείς να τους μαθαίνουμε τα μυστικά του τιμονιού και της σωστής και ασφαλούς οδήγησης.

 


 

Φιλοσοφία μας είναι η απόκτηση οδικής παιδείας σε όλους τους μαθητές μας και δεσμευόμαστε για την άρτια εκπαίδευσή σας, δημιουργώντας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και απο κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε
σε οποιαδήποτε υπόθεση σας ενδιαφέρει.