ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
Σχολή Οδηγών Χαλκίδα - Διπλώματα Οδήγησης Χαλκίδα

Στην περιοχή της Νεάπολης στην Χαλκίδα εδρεύει η Σχολή οδηγών Φρυγανιώτη, η οποία ιδρύθηκε το 1982 από τον αείμνηστο Παναγιώτη Φρυγανιώτη. Την παράδοση των 36 χρόνων συνεχίζουν επάξια τα παιδιά του Σταυρούλα, Νίκος και Αντώνης Φρυγανιώτη.

Όλοι μαζί συνδυάζοντας την εμπειρία με τη σύγχρονη αντίληψη αναλαμβάνουν την υπεύθυνη, οργανωμένη και επιτυχή εκπαίδευση. Παρέχουν υψηλές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και με γνώμονα τη σωστή αλλά και ασφαλή οδήγηση.

Το πρότυπο κέντρο Θεωρίας της σχολής είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα εκμάθησης για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το δίπλωμα οδήγησης.

 


 

 
 
ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Κύρια μέριμνα μας είναι η συστηματική και αποτελεσματική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών μέσω των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων σε συνδυασμό με τους σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας.

Οι εκπαιδευτές μας είναι πάντα δίπλα σας προκειμένου να σας εκπαιδεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και να σας στηρίξουν καθ' όλη την διάρκεια των μαθημάτων οδήγησης και των εξετάσεων σε όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων οδήγησης.

Το ευχάριστο κλίμα και το όμορφο περιβάλλον, σε συνδυασμό με το ήθος και τις γνώσεις μας, κεντρίζει το ενδιαφέρον των πελατών μας, με αποτέλεσμα να μας εμπιστεύονται και εμείς να τους μαθαίνουμε τα μυστικά του τιμονιού και της σωστής και ασφαλούς οδήγησης.

 


 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Σταυρούλα Φρυγανιώτη

Τηλ. 6945281212

Νικόλαος Φρυγανιώτης
Τηλ. 6946428440

Αντώνης Φρυγανιώτης
Τηλ.  6943651729
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Άδειες Μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α
  Ερασιτεχνικά Β΄κατηγορίας 
  Επεκτάσεις C, D, CE
  Ανανεώσεις Διπλωμάτων
  ΠΕΙ
  Σεμινάρια ΠΕΙ
 
  Ταχογράφους
  Μεταβιβάσεις Οχημάτων
  Αντίγραφα Διπλωμάτων
 
Μαρία Φρυγανιώτη
Τηλ. 6908604491

 


 

Φιλοσοφία μας είναι η απόκτηση οδικής παιδείας σε όλους τους μαθητές μας και δεσμευόμαστε για την άρτια εκπαίδευσή σας, δημιουργώντας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και απο κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε
σε οποιαδήποτε υπόθεση σας ενδιαφέρει.